Jämtlands bryggeri

Jämtlands bryggeri ligger i en av lokalerna som finns kvar efter boardindustrin som tidigare fanns i Pilgrimstad. Jämtlands bryggeri tillverkar färsköl utan pastöriserande ämnen och konserveringsmedel. Därför smakar ölen godast när man avnjuter den så snart som möjligt efter att man har införskaffat den. Den har alltså kortare livslängd än vanlig öl, men är även ett bättre och godare alternativ än den öl som du köper på Systembolaget, som innehåller både tillsatsämnen och konserveringsmedel. Jämtlands bryggeri är kända för sin öl och dess fantastiska aromer och när du befinner dig i Pilgrimstad bör du därför göra ett besök på Jämtlands bryggeri och provsmaka den goda ölen när den är som färskast.

Ölen du dricker bör komma från Jämtlands bryggeri

Kvalitet är grundstommen i deras produktion och deras råvaror håller alltid hög standard och är särskilt utvalda för att ge fantastisk smak till deras goda öl och de har givetvis lyckats mycket bra. Deras mål är att deras råvaror ska hålla den högsta kvalitén och därför jämtlands bryggeriväljer de ut dem från hela världen och har alltså hela världens sortiment som grund för deras goda öl. Därför är det inte konstigt att deras öl håller världsklass. Vattnet som de brygger ölen på kommer från pilgrimskällan som säger sig ha helande egenskaper och då de är belägna i närheten kan de sköta införseln av vattnet på egen hand. Deras öl är en upplevelse i sig och du måste smaka den när du är i närheten av Jämtlands Bryggeri.

Om du gillar god öl av högsta kvalitet men ännu inte har smakat öl från Jämtlands Bryggeri har du gått miste om en fantastisk färsköl. Besök därför Pilgrimstad i sommar och ta del av den fantastiska ölen som staden har att komma med. Givetvis kan du även smaka ölen på lokala restauranger om bryggeriet mot förmodan inte skulle ha öppet när du är i närheten.